Last minute op vakantie in Nederland

Door de corona crisis die zich nu afspeelt in Nederland en in heel veel andere landen in de wereld is het moeilijk om te reizen. Ook al willen zoveel mensen lekker weg gaan naar het heerlijke zonnige weer in Spanje of Italië of een roadtrip in Amerika. Je bent niet de enige die hiernaar verlangd, want ikzelf kan ook niet wachten totdat dat weer eindelijk kan na anderhalf jaar in het koude Nederland. Doordat er sinds kort vaccinaties zijn vrijgegeven dalen de besmettingen elke dag een beetje. Niet alleen in Nederland maar ook andere landen. Sommige landen zelfs sneller zoals in Amerika. Hierdoor worden verschillende landen al makkelijker in het ontvangen van toeristen. Ook geeft Nederland positief reisadvies naar sommige landen. Echter is alles nog niet zoals het eerst was dus boeken kan nog een risico zijn. Daarom heb ik hieronder last minute vakantie Nederland gevestigd op een rijtje gezet.

Limburg

Wellicht een van de mooiste steden van heel Nederland, aan de grens van België en Duitsland kan je hierdoor naar verschillende landen gaan. Echter is dit nu wel lastiger door Corona want je kan niet zomaar als Nederlander over de grens om vakantie te vieren. In Limburg heb je ook zat te doen, dus over de grens gaan hoeft helemaal niet. In de binnenstad van Limburg heb je super veel te doen, je kunt lekker gaan shoppen of je kunt een drankje doen. Hou je echt van shoppen? Rij dan naar Roermond! Daar hebben ze een grote outlet winkelcentrum waar verschillende merken hun oude collecties verkopen tegen een hele scherpe prijs. Naast het shoppen heb je ook verschillende wandeltochten en fietsroutes.

Amsterdam

Amsterdam natuurlijk de hoofdstad van Nederland. Waarschijnlijk ben je hier al vaker geweest want iedereen gaat hier vaak heen, maar toch is het de moeite waard om een paar nachten hier te blijven slapen. Ga daarna bijvoorbeeld even naar de grachten om iets lekker te eten en daarna ga je met een rondvaartboot door de grachten heen varen. Winkelen kan ook een optie zijn!

Texel

Wil je er even lekker tussen uit en de rust zoeken? Ga dan een weekendje weg naar Texel! Lekker over het strand lopen met jouw geliefde en de kinderen en daarna heerlijk wat eten. In de avond weer terug naar de bungalow en tot in de late avond spelletjes avond houden. Daarnaast kan je ook activiteiten doen op Texel zoals een elektrische step huren of fietsen door de duinen. Er is genoeg keuze in Texel om actief bezig te zijn en te genieten van de omgeving.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.