Even heerlijk er tussenuit

Er is niets leuker dan dan spontaan even weg te gaan in eigen land, dit kun je natuurlijk tijdens de vakantieperiode doen maar ook gewoon daartussen. Een last minute vakantiepark met subtropisch zwembad is niet alleen geweldig voor de kinderen, maar volwassenen vermaken zich ook uitstekend in het zwembad. De bungalows in Hof van Zeeland zijn uitstekend onderhouden, het subtropisch zwemparadijs bevindt zich naast het zwembad waar je altijd toegang toe hebt.

Prachtig buitenzwembad

Is het lekker weer dan wil je natuurlijk lekker zwemmen als je een last minute vakantiepark met subtropisch zwembad hebt geboekt, maar er is ook een prachtig buitenzwembad met glijbaan voor volwassenen en kinderen. Naast de ingang van het park bevindt zich de ingang die altijd toegankelijk is, rondom het zwembad kun je als ouders een kleurtje op doen op een van de ligbedden. De kinderen die zich uitstekend vermaken in het water kun je uitstekend in de gaten houden. Maar in het vakantiepark is natuurlijk nog veel meer te beleven voor jong en oud.

last minute vakantiepark met subtropisch zwembad

Heerlijk eten na een leuke vakantiedag

Ben je op vakantie dan wil je ook echt het gevoel hebben dat je op vakantie bent, dit betekent ook dat je niet voor het eten hoeft te zorgen. Bij een last minute vakantiepark met subtropisch zwembad hoort natuurlijk ook een goed restaurant, de restaurant brasserie serveert eten van uitstekende kwaliteit om echt te genieten tijdens het dineren. Het restaurant is gelegen aan het meer, waar vakantiepark Hof van Zeeland aan gelegen is. Voor de zomermaanden heeft het restaurant ook een gezellig terras waar je zowel een drankje kunt of lekker kunt eten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.